perjantai 30. lokakuuta 2015

Ihana salaisen jouluystävän paketti


 Kylläpäs tänään oli jännittävä päivä! Ensimmäistä kertaa osallistuin tänä vuonna Kohti joulua-blogin Salainen jouluystävä-haasteeseen ja tänään saapui minulle pakettilappu salaiselta jouluystävältä! Malttamattomana ihmisenä ryntäsin viivana postiin hakemaan yllätyspaketin ja voi mitä ihanaa sieltä löytyikään. Paketti oli todella hyvin pakattu ja jokainen lahja kääritty huolella kauniseen joulupaperiin. Paketeista paljastui ihanaa joulusuklaata, jouluisia ikkunatarroja ja kerrassaan MYKISTÄVÄN ihanat pitsipallo-jouluvalot! Uuh... Lisäksi paketillinen ihania pastellinturkooseja/-vihreitä joulupalloja. Olen nimittäin etsinyt monesta paikkaa pastellinvärisiä joulupalloja mutta kaikkialla ovat olleet loppu joten tämä oli kyllä niin ihana ja mieluisa lahja ja ovat vielä aivan olohuoneeni väriset joten nämä pääsevät heti käyttöön pikkujoulukuuseen sitten kun sellaisen haen. KIITOS, KIITOS ihana salainen jouluystäväni kerrassaan mahtavista lahjoista ♥. 

On kyllä ollut jännittävää tämä haasteeseen osallistuminen. Oli kiva nähdä kun taannoin oma paketti meni perille minun salaiselle ystävälleni ja nyt sain itsekin aivan ihanan paketin. Toinen pakettikierros on vielä luvassa ensi kuussa joten tonttupuuhastelut ne vaan jatkuvat :)


♥ Ihanat valot ♥


16 kommenttia :

  1. Ihana paketti täynnä kivoja juttuja!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana paketti. Mutta hetkinen: jouluystävä! Nythän on lokakuu, miten sinä nyt jo avasit paketin?? Tämä oli varmaan tarkoitettu kärsivällisyystestiksi, että maltatko mielesi jouluun asti. Et!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, se on pakko avata heti jotta saa raportoitua blogipostauksen kautta saamansa paketin vaihtoringin järjestäjälle määräaikaan mennessä, eli tähän systeemiin ei kuulu onneksi jouluun asti odottaminen, vaan tunnelmointi ennen joulua :) Me jouluihmiset aloitamme katsos tonttuhommat jo näin lokakuussa ;)

      Poista
  3. Kauniit pitsipallovalot. Mistähän tuollaisia voisi ostaa?

    VastaaPoista
  4. Onpas uhkeat pitsipallovalot. Kauniit!

    VastaaPoista
  5. Kiva idea tuo salainen jouluystävä! Tunnelmallista viikonloppua Romppalaan!

    VastaaPoista
  6. Ihan melkein pakko olisi saada tuollaiset pitsipompulat :)

    VastaaPoista
  7. Voi apua miten ihana paketti. Nuo pitsipallot ovat syperhyperit.

    VastaaPoista
  8. Ihana paketti! Minäkin tahtoisin tuollaiset pitsipallovalot =)

    -Virpi-

    VastaaPoista
  9. Onpa ihanat tavarat! Nuo pallot on superihanat!!!!

    VastaaPoista
  10. voi mäkin haluaisin just tollaset pitsiset pallovalot! Onkohan ne itse tehty vai saakohan ostaa jostain!

    VastaaPoista
  11. Kiitos kommenteista! Nuo ovat kyllä niin ihanat valot ja kiitollisuudella niistä nautin joka ilta ♥
    Tein tässä nyt pientä salapoliisityötä että mistäköhän noita valoja löytyy kun niin moni on täällä kysynyt. Jouluystävältä kun en pääse kysymään kun identiteetti on vielä salainen :) Eräässä toisessa blogissa näin samanlaiset valot ja ovat ilmeisesti Citymarketista ostettu, joten sieltä ehkä kannattaa etsiä.

    VastaaPoista
  12. voi kun ovat kauniit nuo valot. Kiitos vinkistä,näitä täytyy itsekkin bongailla. Ihanan paketin sait.

    VastaaPoista
  13. Ihana paketti ja nuo valot on huiput =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...